За Нас

Качествени услуги, коректно отношение, компетентни консултации

Защо да изберете нас

Консултиране

Винаги получавате коректно и компетентно консултиране

Планиране

Планирайте своите инвестиции с помощта на нашия екип

Сигурност

Нашите доверени партньори са сигурният избор който търсите

Кои сме ние

ХР ЕНЕРДЖИ е компания предлагаща услуги и консултации в различни области на ежедневието – плащане на битови сметки, кредити, застраховки, куриерски услуги, парични преводи и т.н. От нас ще получите висококачествени услуги, коректно и отговорно отношение, компетентни консултации, както и стриктно спазване на добрите работни практики и индивидуален подход към всеки клиент.

Нашите партньори

Необходим е страхотен екип от партньори, способни и талантливи хора, които да го подкрепят. Като част от тази философия, ХР ЕНЕРДЖИ започна сътрудничество с водещи компании и професионалисти в своите области. Сътрудничеството с нашите партньори значително повишава нашата компетентност за намиране на решения.

БенчМарк Финанс – водещ инвестиционен посредник на българския пазар, носител на редица награди и отличия. Предоставя брокерски услуги и на територията на държави-членки на ЕС.

Дружеството е лицензирано от Комисия за финансов надзор (КФН) през 2004 г.

Клиентите на БенчМарк Финанс могат да търгуват с над 30 000 финансови инструмента на международните финансови пазари – акции, валутни двойки, стоки, борсови индекси, борсови фондове, фючърси, криптовалути и други.

Посредникът предоставя и търговия на Българска фондова борса с акции, облигации, компенсаторни записи и компенсационни бонове.

С какво ще Ви помогне ДИЗ КОНСУЛТ

Предлагаме консултантски услуги в сферата на анализ и оптимизация на бизнес операциите, финансово управление, ценообразуването, проучване, както и за безвъзмездно финансиране от държавни или европейски институции по различни проекти.

Предоставяме информация относно данъчно състояние, съдействаме за изготвяне на документи и справки за държавни и общински институции.

Подготвяме трудови договори, заповеди за прекратяване, процедури по дисциплинарно освобождаване, предоставяме гаранции за страните при назначение.

Осъществяваме регистрация на фирми, заличавaне, преобразуване, вписване на промени в обстоятелствата на еднолични търговци и търговски дружества, както и фирмени промени, в т.ч. смяна на управител, промяна на адрес и др.

Подготвяме общи условия, както и изготвяме документи и процедури в съответствие с Регламента за защита на личните данни.

Fintrade е небанкова финансова институция, регистрирана в БНБ, специализирана в предлагането на кредитни услуги за финансиране на бизнес в България. Компанията е част от групата на Мениджмънт Файненшъл Груп АД (MFG).
Стартирахме дейността си през 2015 г. и само за няколко години успяхме да се утвърдим като един от лидерите на пазара с бизнес кредитирането. До този момент във Fintrade подкрепихме над 8000 малки търговски обекта и фирми в цялата страна.
Нашата мисия – Подкрепяме собствениците на малък бизнес в България, осигурявайки им финансови решения за растеж и развитие.
Нашата визия – Малки квартални магазини, офиси и фирми, опериращи на локално ниво, са тези, които осигуряват работа на над 100 000 семейства у нас. Подкрепата на този сегмент стои в основата на нашата визия за насърчаване развитието на малкия бизнес в България.
За контакти: Михаела  Бучкова  – Търговски Представител / Отдел ФИНТРЕЙД – Финанси за Фирми / 

С Vivus получаваш бърз и удобен заем с атрактивни и прозрачни условия. Всеки български гражданин може да кандидатства за първи кредит в размер до 600 лева за срок до 30 дни.

Можеш да вземеш одобрената сума пари веднага на каса на Easy Pay или да я получиш в посочената от теб банкова сметка до минути.  
След погасяване на твоя първи кредит, можеш да заявиш сума до максималния кредитен лимит от 1500 лв.

Като клиент на Vivus можеш да имаш само един активен кредит към компанията. При неусвоен кредитен лимит, имаш опцията за взимане на допълнителна сума в рамките на одобрения личен лимит.

СУПЕР КРЕДИТ сме на разположение, за да Ви съдействаме за изпълнението на Вашата цел и да Ви дадем полезна информация и най-добрия съвет за правилния избор при кредитиране, независимо от местоположението Ви в България. Нашите експертни консултанти обслужват клиенти в цялата страна. В качеството си на лицензиран кредитен консултант от Българска народна банка, регистриран с №BCI000038 по реда на чл.51 от Закона за кредитиране за недвижими имоти на потребители, SUPER CREDIT поддържа официални договорни отношения с водещи банки и небанкови финансови институции в България.

ИНТЕРЛОГИСТИКА  е транспортно логистична фирма, регистрирана през 1990 г.
Главният ни офис е във Варна, имаме офиси и в София, както и във всички областни градове на България. В края на 2010-та година влезе в експлоатация новият ни логистичен център разположен в района на Летище София. Със своята модерна складова и офис база, логистичен център София разширява възможностите ни и подобрява качеството на предлаганите от нас услуги.
Интерлогистика е оторизиран от IATA карго агент, член е на FIATA и НСБС (Националното сдружение на българските спедитори).
Интерлогистика притежава сертификат за качество ISO 9001: 2008. 

ЮтеКредит България ЕООД e част от международната компания АС ЮтеКредит Европа, която е лидер в предлагането на потребителски кредити без изискване за обезпечение или поръчители. Нашите клиенти имат възможност да получат одобрената сума бързо и лесно по банков път или на касите на EasyPay.

КредитЦентър е най-големият кредитен консултант в България с над 18-годишен опит на пазара на ипотечно кредитиране. КредитЦентър е вписан в Регистъра на кредитните посредници към Българска Народна Банка с №BCI00002. Притежава лиценз за извършване на дейност и като застрахователен брокер. КредитЦентър е вписан в Публичния регистър по чл.30, ал.1, т.9 от Закона за Комисията за финансов надзор под №65-ЗБ/22.08.2007г.

Top Rent A Car предлага автомобили под наем в цяла България и по-големите летища на Балканите. Основните ни предимства са: новите автомобили, високо ниво на обслужване, удобни локации. Компанията ни е основана през 2003 г. Към момента е един от водещите доставчици на услугата в страната.

Credissimo е динамична високотехнологична компания и е една от най-бързо развиващите се FinTech /ФинТек/ структури в небанковия финансов сектор.

Като ли­дер на па­за­ра за он­лайн кре­ди­ти, ком­па­ни­я­та ни по­сто­ян­но на­ла­га нови ре­ше­ния, чрез ко­и­то предо­ста­вя­ме на на­ши­те кли­ен­ти въз­мож­ност за крат­ко­сроч­но фи­нан­си­ране.

„КРЕДИТО“ ЕООД е небанкова финансова институция, с основна дейност финансиране на физически лица. Продуктите, които предлагаме, са изцяло съобразени с търсенето и нуждите от кредитни услуги в България.
Нашата основна цел е да предложим на клиентите си сигурност и финансова стабилност. Нашата основна мисия е да Ви съдействаме бързо, лесно и при прозрачни условия от самото начало на Вашето кандидатстване.

Парите, от които спешно се нуждаете, ще бъдат при Вас до минути. В лицето на Credito можете да откриете своят доверен партньор.

За контакти: Иван Грозданов

Tел: 0878 565 858

E-mail: i.grozdanov@credito.bg

FinPoint Ви дава възможност да работите с личен финансов консултант, който съчетава натрупан професионален опит и експертиза за да работи за вас и вашите нужди! Нека ви спестим време във взимането на важните решения!

Ние познаваме работата на банките, обясняваме финансовите въпроси на разбираем език, търсим и договаряме най-добрите условия за кредити, познаваме възможностите за инвестиция и се стремим винаги да оптимизираме бюджета ви!

За да посрещнем високите стандарти на нашите клиенти и да предложим висококачествен и конкурентноспособен продукт, ние, от Агенция за преводи и легализация Еко 4, се стараем да изберем индивидуален подход към всеки клиент, който най-добре ще отговори на Вашите изисквания.

С офиси, разположени във Варна, Шумен, София и нашите франчайз партньори, ние сме доставчик на езиково обслужване, способен да се справи както с превод на отделни документи, така и с големи по обем проекти за превод.

Ние от Euro Tax предлагаме консултации за възстановяване на надвнесени данъци и други услуги, свързани със законна работа в чужбина.

Доволният клиент е този, с когото сме успели да работим ефективно и компетентно. Когато избираме служителите си, търсим знания, опит и професионализъм. Поради международното естество на работата ни, езиковите умения са от изключителна важност за нас.

Нашият екип се състои от голям брой специалисти в различни области. Служителите ни говорят различни езици, вкл. английски, немски, холандски, френски, украински, чешки, китайски и гръцки.